Stolní tenis sezóna 2012-2013

01.01.2013 15:11

Oddíl stolního tenisu obsazoval v uplynulém ročníku soutěže mužů a žáků. Muži bojovali v Okresním přeboru II. třídy. Hráli ve složení Petr a Libor Hubálkovi, David Procházka a Vladislav Aliger. Jako náhradník byl připraven Ladislav Kalousek. Po tragické smrti Libora Hubálka se do týmu vrátil Zdeněk Hubálek, do té doby hráč krajského přeboru za Orel Orlice.

Chlapi bojovali a nakonec obsadili páté místo. V hodnocení úspěšnosti v soutěži se nejlépe vedlo Zdeňku Hubálkovi, který obsadil druhé místo, Petr Hubálek byl pátý.

Do vyšší soutěže postupuje T.J. Lanškroun B, naopak sestupují poslední 2 družstva Orlice a Králík. Vzhledem k dobrým vztahům Zdeňka Hubálka na Orlici se rýsuje dohoda, podle které by nám OREL Orlice přenechal účastnické místo v Okresním přeboru I. třídy. To by pro naše hráče byla motivace k zvýšení tréningového úsilí.

Žáci ve složení Luděk a Martin Melicharovi, Adam Procházka hráli Okresní přebor. Obsadili konečné 4. místo se ztrátou 2 bodů na druhé místo. Suverénně kralovalo družstvo OREL Orlice, které neztratilo ani bod.V úspěšnosti byl Adam sedmý s 69%, Luděk osmý s 64% a Martin s 33% dvacátý první. Luděk Melichar je od nové sezóny dorostenec, proto budeme hrát sotěž dorostu, přestože zbylí dva hráči budou ještě dva roky staršími žáky. Tréningy mládeže probíhají v sokolovně v úterý a v pátek. V pátek od 15.30 hod. si chodí zahrát i děti, které nemají ambice soutěžit, pro které je st. tenis zábava.

za oddíl st. tenisu Jiří Procházka