Průběžný stav soutěží

26.01.2016 20:55

V sezóně 2015/2016 v mistrovských soutěžích organizovaných Českou asociací stolního tenisu účinkují dvě hnátnická družstva - mužů a dorostenců. Muži hrají Regionální přebor 3. Třídy, dorosteci mají vlastní regionální soutěž. Muži hrají ve složení Petr Hubálek, Vladislav Aliger, David Procházka a Ladislav Kalousek. Vzhledem k úzkému kádru je jednoznačným cílem udržení se v soutěži. Po 12 odehraných zápasech figurujeme v tabulce na 8. místě se 4 vítězstvími a jednou remízou. Na sestupové příčky máme náskok 6 bodů. Zbývá odehrát ještě 10 utkání.

Dorostenci po osmi odehraných zápasech vedou tabulku o skóre před družstvem TTC Ústí nad Orlicí B. Družstvo ve složení Adam Procházka, Luděk a Martin Melicharovi jako jediné v soutěži neprohrálo. A to i přesto, že před posledním dvojutkáním onemocněl Luděk Melichar a do zápasů s Žamberkem a Chocní jsme nastoupili pouze se dvěma hráči. V takové situaci jsme již na počátku prohrávali 0:3. Kluci podali výborný výkon, Žamberk porazili 7:3 a s Chocní uhráli remízu 5:5. Stále tak živí šanci na postup do divize. Kluci již zaskakují v soutěži dospělých, zatím sbírají zejména zkušenosti, ale Adam Procházka dokázal získat bod v utkání se čtvrtým týmem tabulky RP 3 Sokolem Žamberk B.

Dětský kroužek stolního tenisu pro začínající děti probíhá stále každý pátek od 16.30 hod v sokolovně, noví zájemci jsou vítáni.

                                                                                                                             Jiří Procházka