Sokolský maškarní ples 2015

07.03.2015 00:00

    Jednou z významných každoročních akcí hnátnického Sokola je maškarní ples pořádaný vždy v březnu v sokolovně. Letos byl termín stanoven na 7.3. Sokolovna je uzpůsobena k sportovním účelům, proto příprava plesu vyžaduje spoustu práce. Nejprve je třeba provést výzdobu, poté položit dvouvrstvý taneční parket, ostatní části pokrýt kobercem, smontovat stoly, přivézt židle ( zde jsme soběstační pouze částečně ), instalovat osvětlení, připravit elektroinstalaci pro hudbu, zřídit šatnu..... Určitě jsem na něco zapomněl. Na co ale nechci zapomenout je poděkování všem, kteří se na organizaci plesu ve volném čase podíleli. 

    Na ples se tentokrát přišlo pobavit 101 hostů, převážně v maskách. K tanci, myslím, že dobře, hrála kapela SKELET, viděli jsme ukázku cvičení aerobiku, zvolili jsme nejlepší masku - Beranovic chlév, nechali jsme se vyfotografovat profi fotografkou, ale hlavně jsme se skvěle bavili. V ceně vstupného byl bohatý raut připravený Ali restaurantem. Maškarní povaha plesu Sokolů v Hnátnici má už jistou tradici, přestože je možné přijít i bez masky, většina přichází "zamaskována". Je vidět, že na výběru a tvorbě masky si všichni dávají záležet. Jak se jim to podařilo můžete posoudit ve fotogalerii.

    Zvu Vás s předstihem do hnátnicé sokolovny zas napřesrok. Pokud si prohlédnete fotografie a poptáte se známých, nemůžete chybět!

                                                                                                   Br. Jiří Procházka                                                                                                                            starosta T.J. Sokol Hnátnice