Memoriál Josefa Moravce XX. ročník

16.01.2017 21:37

3. svátek vánoční patří již dvacátý rok do kalendáře rekreačních hráčů stolního tenisu v Hnátnici. Letos jubilejní XX. ročník Memoriálu Josefa Moravce přilákal celkem 19 účastníků, z toho 7 dětí.

Dospělí byli rozděleni do 2 skupin, z nichž čtyři nejlepší postoupili do vyřazovací části, kde se utkali vyřazovacím způsobem. Do semifinále se probojovali Martin Šmajzr, Karel Uhlíř, Dan Vágner a Jiří Petráček. Ve finále si poradil Martin Šmajzr, který trénuje v hnátnickém sokole, s letohradským Karlem Uhlířem. V boji o 3. místo byla kvalita na straně Daniela Vágnera, přesto Jiří Petráček dokázal najít slabá místa ve hře soupeře a měl dva mečboly ve třetím setu. Nevyužil jich však a musel se spokojit se 4. místem.

Děti si zahráli vzájemně každý s každým a ikdyž výsledky nejsou nejdůležitější, je třeba jmenovat alespoň 3 nejlepší. Zvítězila Šárka Červinková před Zdeňkem Hubálkem a Nikolou Labudíkovou. Ceny však dostali všechny děti a osmička nejlepších v kategorii dospělých.

Sponzorsky se na akci podíleli Sokol Hnátnice, A.B.V. s.r.o., Mediate s.r.o. a Jiří Petráček. Pro všechny bylo připraveno v průběhu turnaje občerstvení, které obstarával Petr Hrdina ml. Ten zároveň zvládl i účast v turnaji. Věřím, že motivace ke hře a účasti na příštím turnaji všem vydrží a sejdeme se zase za rok.

                                                                                                           b. Jiří Procházka